Ви зараз переглядаєте Справжні причини з яких пишні жінки шалено залучають чоловіків

Справжні причини з яких пишні жінки шалено залучають чоловіків

Мммм … загальноприйняті стандарти виявилися провальними

Не знаю здивуєтеся Ви чи ні, але дуже багатьом чоловікам до душі дівчата «в тілі», хоч зараз і в моді дівчата з пропорціями 90-60-90, але за статистикою, чоловіки заявляють, що дівчата з їх формами приваблюють більше.

До речі, повні дівчата не постійно критикуватимуть свого коханого і шукатимуть у них недоліки. І ще один дивовижний факт. Дівчата з формами старіють повільніше. Якщо порівняти жінку худу і з формами одного віку, то можна помітити, що у першої значно більше зморшок і гірша якість шкіри.

Так у чому ж секрет пишних жінок, що чоловіки божеволіють?

Інтуїція

Чоловіки та їх інстинкт розмноження вважають, що жінкам з пишними формами, у якої великий бюст та округлі стегна, може виносити та народити здорову дитину.

Природність

Дівчата в тілі виглядають природнішими і натуральнішими за худих дівчат, оскільки дивлячись на останніх, помітно, що вони виснажують себе тренуваннями, дієтами та іншими речами, а на підсвідомому рівні у чоловіків злий викликає почуття «анти-натуральності». Не смійтесь, це правда.

Розкутість

Ходить думка, що дівчата з формами розкутіші під час близькості.

Жіночність

Чоловіки вважають дівчат подібних дівчат привабливими та нюховими, а їх округлості для спокусливі.

Форми

Звичайно ж, чоловіки насамперед дивляться не на очі чи посмішку дівчини, але на їхні форми. Від пишної постаті важко відірвати погляд.

Главная страница

Истинные причины по которым пышные женщины безумно привлекают мужчин

Мммм…общепринятые стандарты оказались провальными

Не знаю удивитесь Вы или нет, но очень многим мужчинам по душе девушки «в теле», хоть сейчас и в моде девушки с пропорциями 90-60-90, но по статистике , мужчины заявляют, что девушки с формами их привлекают больше.

Кстати, полные девушки не будут постоянно критиковать своего любимого и искать в них недостатки. И ещё один удивительный факт. Девушки с формами стареют медленнее. Если сравнить женщину худую и с формами одного возраста, то можно заметить, что у первой значительно больше морщин и хуже качество кожи.

Так в чем же секрет пышных женщин, что мужчины сходят по ним с ума?

Интуиция

Мужчины и их инстинкт размножения считают , что женщинам с пышными формам, у которой большой бюст и округлые бёдра, может выносить и родить здорового ребёнка.

Естественность

Девушки в теле выглядят естественнее и натуральнее худых девушек, так как глядя на последних, заметно, что они изнуряют себя тренировками, диетами и прочими вещами, а на подсознательном уровне у мужчин зол вызывает чувство «анти-натуральности». Не смейтесь, это правда.

Раскованность

Ходит мнение, что девушки с формами более раскованы во время близости.

Женственность

Мужчины считают девушек подобных девушек привлекательными и обонятельными, а их округлости для соблазнительны.

Формы

Конечно же , мужчины в первую очередь смотрят не на глаза или улыбку девушки, но на их формы. От пышной фигуры сложно оторвать взгляд.

Так, смаки у всіх різні. Звичайно, ніхто не стверджує, що всім чоловікам подобаються жінки в тілі, або всім подобаються худі. Це індивідуальні переваги, але все ж таки за статистикою є великий відсоток фактів, що підтверджує, що більшість представників сильної статі фанати «м’яких» дівчат.

Источник