Ви зараз переглядаєте Вчительку звільнили через простий фото у соцмережах

Вчительку звільнили через простий фото у соцмережах

Ця історія трапилася ще взимку, проте її досі продовжують бурхливо обговорювати користувачі в мережі. І це не дивно, адже випадок насправді не практично абсурдний.

Дівчину на фото звати Тетяна, а працює вона у школі вчителькою російської мови. Тетяна веде здоровий спосіб життя, захоплюється спортом та екстремальним гартуванням, наприклад – зимовим моржуванням.

Саме після чергового зимового купання Тетяна поділилася знімком, який і став справжнім каменем спотикання. А вся річ у тому, що дівчина позувала на тлі зимової водойми в купальному костюмі. Це дуже не сподобалося матері одного з учнів Тетяни, вона визнала вчинок вчительки «аморальним» і зажадала її звільнити.

Якщо подумати, фотографувалася Тетяна у більш ніж скромному закритому спортивному купальнику та й фото виклала на своїй особистій сторінці. Але це не зупинило «обурену» батьківку. Мати порівняла Тетяну з дівчиною легкої поведінки, і таки домоглася, щоб директор попросив ту звільнитися. Зрештою, вчителька пішла сама, тільки через сина, який навчався у тій самій школі.

Для мене ця історія звучить як дикість, невже керівництво школи не могло поставити на місце матір, що зарвалася? А що ви думаєте з цього приводу?