Ви зараз переглядаєте Чому у всьому світі так цінуються пишні жінки?

Чому у всьому світі так цінуються пишні жінки?

За часів СРСР зародився стереотип, нібито чоловіки люблять худих жінок. З того часу більшість жінок комплексують бути повними. Ходять на фітнес, займаються спортом, сидять на дієтах та іншими не потрібними справами займаються, думаючи, що якщо вони стануть худими, то відразу сподобаються чоловікам. Наші чоловіки суперечать собі, і теж усім стверджують, що люблять худеньких.

Наші жінки весь час повторюють фразу «ой, я товста, треба худнути», хоча ніде у світі жінки не вимовляють таку фразу. Жодної: африканець, араб, індус, латиноамериканець і т.д. не подивиться на худу.

Зараз у всьому світі цінуються невисокі, помірні пампушки, а худі, на жаль, не в ціні. Маючи повненьку жінку, ти будеш постійно в хорошому настрої, тому що повненькі дуже сміливі, домашні та приємні жінки.

Так, є і злі, погані, але в 90% випадках це прекрасні жінки, яких цінують і люблять у всьому світі. На жаль, за СРСР було багато стереотипів та помилок, які у 2020 році ніяк не можуть зникнути.

Щодо худих, ну що в них хорошого? фрігідність, необґрунтована агресія, збудженість, перепади настрою, стервозність. Хто захоче собі таку жінку? І де ви бачили араба чи індуса з худою жінкою? Сміливо вибирайте собі повну жінку і тримайтеся її, любите і цінуйте.